• Slide 1

    txt
  • nieuw interieur Los Argentinos Utrecht

    nieuw interieur Los Argentinos Utrecht

    nog meer txt
  • terras Los Argentinos Utrecht

    Slide 3

Welkom!

Welkom op de site van Los Argentinos Utrecht. Hier vind u alle informatie over ons restaurant en de ligging, de menukaart en het reserveringsformulier.
Hou ook onze social media (Facebook en Instagram) in de gaten voor updates.

Graag tot ziens!

Team Los Argentinos Utrecht

Argentijns Grillrestaurant Los Argentinos Utrecht

Argentijns grillrestaurant Los Argentinos bevindt zich midden in het centrum van Utrecht. In onze authentieke werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht bieden wij u het beste Argentijnse rundvlees: Aberdeen Angus Beef, het pure rundvlees van de pampa’s! Vers gegrild en gesneden volgens uw wensen. Kom genieten van onze heerlijke gerechten!

Vers en mals vlees

Door de juiste verhouding van het klimaat, de rijke voedingsbodem en uitgestrekte landschappen op de pampa’s is het vlees van de Aberdeen Angus runderen van de allerhoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te behouden, wordt het vlees niet ingevroren maar vacuüm verpakt en gekoeld (tussen 0 en 2 graden) geïmporteerd. Hierdoor serveren wij vers, mals en sappig vlees met de kenmerkende volle smaak en dit proeft u terug in de heerlijkste ossenhaas, T-bone, rib eye entrecote of lendenbiefstuk.

Argentijns grillrestaurant

Het grillrooster neemt in de keuken van ons Argentijns grillrestaurant een belangrijke plaats in. Hier bereidt onze griller op vakkundige wijze de lekkerste specialiteiten voor u. Het verse vlees wordt naar uw wens gesneden en op Argentijnse wijze kort gegrild. Kijk eens op onze menukaart voor de heerlijke gerechten.

Spareribs, maar ook vis en vegetarische gerechten

Voor de liefhebbers serveren wij natuurlijk ook heerlijke malse spareribs, zowel van varkensvlees als van kalfsvlees. Daarnaast biedt onze kaart ook diverse vis- en vegetarische gerechten, dus er is volop keuze om in ons Argentijnse grillrestaurant te genieten. En heeft u dieetwensen? Geef ze dan bij uw bestelling door zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Argentijnse wijnen en bieren

Wilt u bij uw diner ook genieten van Argentijnse wijn of bier? Argentijns grillrestaurant Los Argentinos Utrecht heeft ook een uitgebreide wijn- en bierkaart met heerlijke (Argentijnse) wijnen en diverse biersoorten (o.a. Argentijnse Quilmes) die uw gerechten uitstekend begeleiden. Wij adviseren u graag!

Terras en groepen

Los Argentinos in Utrecht is een populair Argentijns grillrestaurant met 65 zitplaatsen binnen. En als het lekker weer is, kunt u ook op het terras aan het water van de Utrechtse Oudegracht zitten. Daarnaast heeft Los Argentinos een aparte ruimte voor groepen tot 40 personen.(vooraf reserveren!)

Graag tot ziens!

Het team van Argentijns grillrestaurant
Los Argentinos Utrecht

*Volg ons op social media (Facebook en Instagram) voor de laatste berichten.*

 

Los Argentinos Utrecht op FacebookLos Argentinos Utrecht op InstagramBezoek Utrecht Los Argentinos UtrechtZin in Utrecht Los Argentinos Utrecht

 

 

Nieuws

Argentijns grillrestaurant Los Argentinos Utrecht is volop in beweging. Om u nog meer van dienst te zijn. Op deze pagina houden wij u van het laatste nieuws op de hoogte. Maar volg ons ook op social media, zoals Facebook en Instagram.

 

 

^top